Skip to main content

Κακοκαιρία: Δεμένα τα πλοία για Κυκλάδες-Πού υπάρχει απαγορευτικό απόπλου

Από το απόγευμα προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων που θα στραφούν σε θυελλώδεις έως 9 μποφόρ.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ανεκτέλεστα παρέμειναν ορισμένα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Σύμφωνα με δελτίο της ΕΜΥ από το απόγευμα προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων που θα στραφούν σε θυελλώδεις έως 9 μποφόρ.

Το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού αναχωρούν μόνο τα πλοία κλειστού τύπου.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

Κλειστή είναι η γραμμή Λευκίμμη- Ηγουμενίτσα και Καβάλα-Πρίνου Θάσου. Επίσης, δεν εκτελέστηκε το πρωϊνό δρομολόγιο στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη μετά από απόφαση του πλοιάρχου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.