Skip to main content

Και ανήλικοι μεταξύ των μελών συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά

ΕΛΑΣ

Είχαν προμηθεύσει χασίς και ηρωίνη σε ανήλικη, η οποία μετά τη χρήση τους μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται

Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της Τρίτης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ως μέλη συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, πωλούσαν κυρίως ηρωίνη και κάνναβη και χρησιμοποιούσαν χώρους εγκαταλειμμένου κτηρίου για την αποθήκευση-απόκρυψη των ουσιών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, στις κατοικίες τους σε Καισαριανή και Δάφνη, καθώς και στους εν λόγω χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 3,56 γραμμ. ηρωίνης, 5,76 γραμμ. κάνναβης, 229 γραμμ. ουσίας άγνωστης σύστασης σε πλαστικό μπουκάλι, 2 μεταλλικοί τρίφτες, συσκευή καπνίσματος, θραύστης υαλοπινάκων, μαχαίρι μήκους 17 εκατ. και 4 κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα τα μέλη της συμμορίας είχαν προμηθεύσει ποσότητα χασίς και ηρωίνης σε ανήλικη, η οποία μετά τη χρήση τους μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ανήλικης.