Skip to main content

Σημαντική συνεργασία της ΚΑΥΚΑΣ με την ASBIS Hellas

Τώρα οι λύσεις της Aqara για smart home στην Ελλάδα

Οι λύσεις της Aqara, για ένα έξυπνο σπίτι, είναι τώρα διαθέσιμες στην Ελλάδα μέσω της συνεργασίας ΚΑΥΚΑΣ και ASBIS Hellas

Η Aqara, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία γνωστή για smart home συστήματα και τις έξυπνες συσκευές της, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως έξυπνους κόμβους, αισθητήρες θυρών και παραθύρων, αισθητήρες κίνησης, έξυπνες κάμερες, έξυπνες πρίζες και πολλά άλλα. Οι λάτρεις της smart τεχνολογίας, οι techno-geeks και τα άτομα που είναι παθιασμένα με τον εκσυγχρονισμό των σπιτιών και των γραφείων τους θα χαρούν να εξερευνήσουν το ευρύ φάσμα τεχνολογικών και αισθητικά εξελιγμένων λύσεων που προσφέρει η εταιρεία.

Τα έξυπνα προϊόντα Aqara για το σπίτι είναι διαθέσιμα από την B. KΑΥΚΑΣ Α.Ε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΚΑΥΚΑΣ, του κορυφαίου προμηθευτή στην αγορά ηλεκτρολογικού υλικού και προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα και της ASBIS, κορυφαίου διανομέα ηλεκτρονικών ειδών πληροφορικής και ευρείας κατανάλωσης στην περιοχή EMEA.

Ο Γιάννης Κούνας, Γενικός Διευθυντής της ASBIS Hellas, τόνισε τις έντονες προσπάθειες πίσω από αυτή την περιφερειακή επέκταση, δηλώνοντας: «Τα συναρπαστικά νέα προϊόντα από την Aqara, ειδικά το νέο κουδούνι εξώπορτας με κάμερα, ο αισθητήρας κίνησης και οι ταινίες LED με προσαρμόσιμα εφέ είναι εξαιρετικής ποιότητας για τον τελικό καταναλωτή. Όλες οι τρέχουσες αλλα και νέες συσκευές από το χαρτοφυλάκιο της Aqara θα είναι διαθέσιμες από τώρα και στο εξής για Ελλάδα. Οι καταναλωτές μπορούν να αγκαλιάσουν τις τεχνολογικές καινοτομίες της Aqara, συμβαδίζοντας με τις επιταγές της εποχής για μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι».

Η συμβατότητα των συσκευών Aqara  με το Apple HomeKit τις καθιστά ιδανική επιλογή για ασφαλείς και φιλικές προς το χρήστη έξυπνες λύσεις. Αυτές οι λύσεις είναι κατάλληλες για διάφορα σημεία τοποθέτησης, όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, χώρους γραφείων, ξενοδοχεία και άλλα. Η τεχνολογία της Zigbee επιτρέπει στις συσκευές της Aqara να επικοινωνούν απρόσκοπτα μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα ανθεκτικό και εξελισσόμενο δίκτυο που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διακοπής σήματος. Η αξιοπιστία αυτή διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στις έξυπνες συσκευές τους για βασικές λειτουργίες χωρίς καμία διακοπή.

Οι έλληνες καταναλωτές θα αποκτήσουν σύντομα πρόσβαση σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της Aqara για το 2023-2024, η οποία περιλαμβάνει αξιοσημείωτες προτάσεις όπως το κουδούνι εξώπορτας με κάμερα Aqara G4 με αναγνώριση προσώπου AI και αμφίδρομη επικοινωνία, τον αισθητήρα κίνησης, ικανό να ενσωματώνει ανίχνευση παρουσίας, χώρου, απόστασης και κατεύθυνσης για να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες, τις έγχρωμες ταινίες LED με προσαρμόσιμα εφέ και 16 εκατομμύρια χρώματα και τους ελεγκτές T2, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία Zigbee για τη ρύθμιση της ισχύος και της λειτουργικότητας διαφόρων συσκευών.

Όλα τα προϊόντα Aqara είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν τα φυσικά καταστήματα ΚΑΥΚΑΣ καθώς και την διαδικτυακή πλατφόρμα του: www.kafkas.gr

Ανακαλύψτε πώς οι έξυπνες καινοτομίες μπορούν να κάνουν τον χώρο σας πιο εργονομικό και τη ζωή σας πιο αποτελεσματική και ευχάριστη.

Σχετικά με την ASBIS

Ο Όμιλος ASBIS είναι ένας κορυφαίος Value Add Distributor, developer και πάροχος προϊόντων ICT, IoT, Robotics, λύσεων και υπηρεσιών στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). Με έδρα την Κύπρο, ο όμιλος διαθέτει θυγατρικές σε 30 χώρες, απασχολεί περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες και εξυπηρετεί 20.000 πελάτες B2B σε 60 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία ειδικεύεται στη διανομή κορυφαίων παγκοσμίως εμπορικών σημάτων στις αναδυόμενες αγορές και το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. H ASBIS είναι ο διανομέας της Aqara για περισσότερες από 20 χώρες στην περιοχή EMEA.

Σχετικά με την ΚΑΥΚΑΣ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι κορυφαίος πάροχος ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, προϊόντων τεχνολογίας, φωτισμού, οικιακού & κτιριακού αυτοματισμού και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην Ελλάδα. Με 45 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, διαθέτει δυναμική παρουσία με δίκτυο 79 καταστημάτων στην Ελλάδα. Η προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία επιβεβαιώνεται από την ανάδειξη μιας από τις 7 πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα από τη Eurobank και τη Grand Thornton το 2019.

Σχετικά με την Aqara

To Brand Aqara, που ιδρύθηκε το 2016, προσφέρει στους πελάτες κομψά σχεδιασμένες, προσιτές και φιλικές προς το χρήστη λύσεις έξυπνου σπιτιού. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες σε 192 χώρες.