Skip to main content

Κακοκαιρία Daniel: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ζεύγους Αυστριακών- Στους 17 οι νεκροί

Πηνειάδα – Φωτογραφία από drone. / ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στους 17 ανέρχονται οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel, που σάρωσε τη Θεσσαλία καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώθηκε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων DNA ότι οι δύο σοροί που είχαν βρεθεί την περασμένη εβδομάδα ανήκουν στο ζευγάρι Αυστριακών, που αγνοούνταν από την 7-09-2023 στα Ποτιστικά Πηλίου.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου, νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09, ενώ η σορός του άντρα είχε εντοπιστεί την Τετάρτη (13/9) στη θαλάσσια περιοχή Μουρτιά Πηλίου από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

«Έχουμε το θλιβερό καθήκον να ανακοινώσουμε τον θάνατο δύο αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας. «Τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που ήταν αγνοούμενοι μετά τις σοβαρές πλημμύρες».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.