Skip to main content

Ένας χρόνος Naftemporiki TV

Tο πρώτο και μοναδικό οικονομικό κανάλι στην ελληνική τηλεοπτική αγορά, ταυτόσημo της έγκυρης, αξιόπιστης και σε βάθος ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας

Έναν χρόνο ζωής και επιτυχιών κλείνει η Naftemporiki TV, το νέο και μεγάλο εγχείρημα του ομίλου της Ναυτεμπορικής.

Η Naftemporiki TV είναι το πρώτο και μοναδικό οικονομικό κανάλι στην ελληνική τηλεοπτική αγορά  και από την πρώτη στιγμή που εξέπεμψε – στις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 από το studio της Ναυτεμπορικής στην ΔΕΘ – έγινε ταυτόσημη της έγκυρης, αξιόπιστης και σε βάθος ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα.

Με καθημερινό live πρόγραμμα από τις 7 το πρωί η Naftemporiki TV, μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές, και δίνει το πιο έγκυρο επιχειρηματικό ρεπορτάζ και όλες τις ειδήσεις από τον οικονομικό, πολιτικό και διεθνή χώρο.

Εχει φιλοξενήσει, και θα συνεχίσει να φιλοξενεί, όλους τους κορυφαίους παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής, ενώ σε καθημερινή βάση παρουσιάζει σχόλια και αναλύσεις από έγκριτους αναλυτές για όλα τα μεγάλα θέματα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας.

Σημείο αναφοράς για τη Naftemporiki TV αποτελεί η συνεργασία με το CNBC, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο έγκυρα οικονομικά τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως. Μέσα από την τηλεόραση της Ναυτεμπορικής μεταδίδονται οι πιο σημαντικές εκπομπές και αναλύσεις του CNBC, καθώς επίσης και ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες σειρές και ντοκιμαντέρ του αμερικανικού δικτύου.

Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας η Naftemporiki TV συνεχίζει με ανανεωμένο πρόγραμμα για την νέα σεζόν από την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, και βρίσκεται σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης όπως και ολόκληρος ο όμιλος της Ναυτεμπορικής.