Skip to main content

Παξοί: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς – Διακομίστηκε στα Ιωάννινα

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Το θύμα, ηλικίας 51 ετών, υπήκοος Αλβανίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ένας άνδρας τραυματίστηκε έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στον λιμένα Λάκκα Παξών, το βράδυ της Τετάρτης.

Το θύμα, ηλικίας 51 ετών, υπήκοος Αλβανίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δέχθηκε τα πυρά ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές των Παξών.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, σημειώθηκε στο λιμάνι της Λάκας. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο, πυροβόλησε τον άλλον και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Παξών, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε από ιδιωτικό σκάφος στον λιμένα Αρρίλα Πέρδικας και έπειτα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιούν ελέγχους σε όλα τα σκάφη που κινούνται προς Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα αλλά και στο μικρό νησί του Ιονίου, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της επίθεσης.

Διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών.