Skip to main content

Καταγγελία μάγειρα στην Κρήτη: Υπό έλεγχο η επιχείρηση

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός νεαρού μάγειρα που δούλευε σε κουζίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη, ο οποίος ενώ υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αντί να δεχθεί άμεσα βοήθεια από τους υπεύθυνους, τον έβαλαν σε ένα χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι έχει επιληφθεί ήδη από χθες η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης.

«Ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του. Ο έλεγχος συνεχίζεται», αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Ρόδος: Παρέμβαση Γεωργιάδη για εργαζόμενο που σερβίρει πελάτες μέσα στη θάλασσα