Skip to main content

Ανδραβίδα: Τέσσερις φορές ισόβια στον 61χρονο που σκότωσε δυο μωρά και τους γονείς τους για το νοίκι

INTIME NEWS

Στο δικαστήριο υποστήριξε πως τους σκότωσε όλους γιατί δεν του πλήρωναν το ενοίκιο

Ποινή τέσσερις φορές ισόβια για ισάριθμες ανθρωποκτονίες χωρίς ελαφρυντικά και 21 μήνες φυλάκιση για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στον 61χρονο, ο οποίος τον Μάρτιο του 2022 στην Ανδραβίδα Ηλείας σκότωσε δύο παιδιά ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών και τους γονείς τους, 32χρονο και 37χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 61χρονος νοίκιαζε το σπίτι στην οικογένεια που ξεκλήρισε. Το ζευγάρι δέχτηκε πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δράστης έπνιξε τα δύο μωρά τους.

Στο δικαστήριο υποστήριξε πως τους σκότωσε όλους γιατί δεν του πλήρωναν το ενοίκιο.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά το απόγευμα της 3ης Μαρτίου 2022 μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγοράκι, που, σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της, το οποίο την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία.

Όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα της οικίας όπου έμεναν, βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα, αντικρίζοντας τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και τους γονείς νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο καθ’ ομολογία δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάτρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση.