Skip to main content

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για το αυτοκίνητο που εμπλέκεται στη μαφιόζικη εκτέλεση: Παροπλισμένο, δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος

Το όχημα ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε. - «Είμαστε σε επικοινωνία με τις Αρχές»

Με ανακοίνωσή του ο όμιλος του ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι το αυτοκίνητο, που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία «Ειδήσεις Ντοτ Κομ» από το 2010. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως το εν λόγω όχημα είναι εδώ και χρόνια παροπλισμένο και η εταιρεία δεν γνωρίζει το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Υπενθυμίζεται ότι η εκδοχή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας διαφαίνεται ως η επικρατέστερη μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών, το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, επί της οδού Σοφίας Βέμπο. Τόσο η ταυτότητα των θυμάτων, όσο και ο τρόπος δράσης των εκτελεστών «δείχνουν» ως πιθανότερο κίνητρο κάποιο πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Με δύο πολεμικά όπλα, μάλλον Καλάσνικοφ, οι δράστες «γάζωσαν» με 44 σφαίρες τους δύο άνδρες.