Skip to main content

Κοινή στάση στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών αποφάσισαν Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κοινή στάση στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών αποφάσισαν να τηρήσουν οι επικεφαλής της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Συγκεκριμένα, κατόπιν των χαιρετισμών που απηύθυναν στο συνέδριο του Ποταμιού, οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν ότι η σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πρέπει να γίνει σύντομα και όχι την τελευταία στιγμή, πριν τη Σύνοδο Κορυφής της 7ης Μαρτίου.

Κοινός στόχος θα πρέπει να αποτελέσει η χάραξη μίας εθνικής γραμμής για να αντιμετωπιστεί το μείζον ζήτημα των προσφύγων, το οποίο τείνει να λάβει διαστάσεις εθνικού ζητήματος.

Παράλληλα, και οι τρεις δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.