Skip to main content

Σύγκρουση πλοίων χωρίς τραυματισμούς στο λιμάνι της Κυλλήνης

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες προς Ζάκυνθο.

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης σημειώθηκε σήμερα το πρωί, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς επιβατών.

Συγκεκριμένα στις 7.00 το πρωί το πλοίο «Κεφαλλονιά» που έμπαινε στο λιμάνι συγκρούστηκε με το «Fior di Levante» που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι.
Και τα δύο πλοία ανήκουν στην ίδια ναυτιλιακή εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού gnomip.gr από το ατύχημα υπέστη ρωγμή το ένα πλοίο.

Σύμφωνα με το λιμενικό, την στιγμή που κατέπλεε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Κεφαλονιά» στο λιμάνι της Κυλλήνης, προερχόμενο από το λιμάνι του Πόρου της Κεφαλονιάς, κατά την διάρκεια των διαδικασιών χειρισμών πρόσδεσης κτύπησε, για άγνωστους ακόμα λόγους, πάνω στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Fior Di Levante», το οποίο ήταν ελλιμενισμένο.

Στην συνέχεια το «Κεφαλονιά» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κυλλήνης και αποβιβάστηκαν οι 130 επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, όπως επίσης και τα 39 μέλη του πληρώματος.

Οι επιβάτες για Ζάκυνθο παραμένουν στο λιμάνι της Κυλλήνης μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από πραγματογνώμονες και να δοθεί το πράσινο φως από το Λιμεναρχείο για απόπλου των πλοίων.