Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού για τον φάκελο στο Διοικητικό Εφετείο

ΕΛΑΣ

Ανδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ διερεύνησαν εξονυχιστικά το περιεχόμενο του φακέλου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λήξη συναγερμού σήμανε μετά από τις έρευνες της ΕΛΑΣ στον φάκελο που εστάλη το πρωί στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης και κρίθηκε ύποπτος, καθώς είχε αποστολέα μια μεταφορική εταιρεία.

Όπως έγινε γνωστό, ο φάκελος δεν είχε επικινδυνότητα.

Με την παραλαβή του η αρμόδια εισαγγελέας για λόγους ασφαλείας, ειδοποίησε το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στη συνέχεια, άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ, διερεύνησαν εξονυχιστικά το περιεχόμενο του φακέλου, χαρακτηρίζοντάς το ως «αρνητικό».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.