Skip to main content

Νέα Ιωνία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Πυροβολισμούς με θανάσιμο τραυματισμό από αγνώστους δέχτηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άνδρας σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού, καθώς η πρώτη εικόνα δείχνει ότι το θύμα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασκέδαζε με παρέα όταν εμφανίστηκαν άγνωστοι και τον πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, η έρευνα της Ασφάλειας έχει προχωρήσει σημαντικά. Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σημειώνει επίσης ότι είναι πιθανό το θύμα να μην ήταν στόχος των δραστών και να είναι παράπλευρη απώλεια. Το θύμα, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, βρισκόταν πριν τα μεσάνυχτα στο κατάστημα όπου επίσης βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων ατόμων- πιθανό αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας. Αργότερα τους προσέγγισαν τρία ακόμα άτομα και μεταφέρθηκαν σε πιο απομονωμένο χώρο για να μιλήσουν. Στο μεταξύ όμως άρχισαν να τσακώνονται και γρήγορα ένας από αυτούς έβγαλε όπλο πυροβολώντας εννιά φορές.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ διεξάγει έρευνες για τα αίτια του περιστατικού. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κάποια στοιχεία που τους κάνουν να αισιοδοξούν ότι θα φτάσουν στην ταυτοποίηση των δραστών καθώς κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν από το σημείο αφήνοντας τα οχήματά τους.