Skip to main content

Ενοχή του ντράμερ που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου πρότεινε ο εισαγελέας

Κατά την απολογία του ο 70χρονος κατηγορούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία.

Να κηρυχθεί ένοχος ο πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στον Ωρωπό πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση. Διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο με απουσία ενός αξιακού αισθήματος και απουσία ενοχών. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια χειριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου και προς το δικαστήριο. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον καταδίκασε σε 12 έτη. Θεωρώ ότι με την απόφασή του όμως ταυτόχρονα διέπραξε μια δικονομική αντίφαση και ένα ατόπημα. Τον έκρινε ένοχο και παράλληλα του έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό το ατόπημα καλείστε σήμερα να εξομαλύνετε και να καταργήσετε», είπε ο εισαγγελέας.

Νωρίτερα, κατά την απολογία του ο 70χρονος κατηγορούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία. «Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο κρατουμένων και σύντομα θα κάνω επέμβαση για προστάτη. Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πώς έφτασα σε αυτό το σημείο», είπε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε:

«Με έχουν βάλει στη φυλακή 70 χρόνων για κάτι που δεν έχω κάνει. Λέει ότι παρενοχλούσα το παιδί της. Τι δουλειά είχα εγώ με το παιδί της; Είχα δουλειά, οικογένεια, φίλους. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιδί της; Ποιος ο λόγος; Στη βεράντα μου; Στο μπαλκόνι μου; Κάτω από το τραπέζι; Με τραπεζομάντηλο μακρύ; Πού ακούστηκαν αυτά; Με πνίγει αυτό που ακούω. Αυτοί βγάζουν τις δικογραφίες στα κανάλια για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εγώ δεν βγήκα ποτέ. Λέω την αλήθεια», είπε ο κατηγορούμενος

Συνεχίζοντας ο 70χρονος υποστήριξε: «Τον Μάιο του 2013 ο πατέρας της ανήλικης πήρε και μου είπε ότι θα μου κάνουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν έχω παρενοχλήσει το παιδί. Οι γονείς έκαναν την ανήλικη να πιστέψει ότι όντως υπήρξε θύμα εκμεταλλευόμενοι την ψυχολογική της αστάθεια», είπε ο κατηγορούμενος.

Πρωτόδικα, ο 70χρονος έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια ποινή κάθειρξης με αναστολή. Η απόφαση θα εκδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή.