Skip to main content

Το Περιστέρι χαμογέλασε στο τέλος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με φόλοου του Μπίλαν στα 1,4” πριν τη λήξη, κι αφού ο Άρης αστόχησε στο τελευταίο του σουτ με τον Χόχλερ, το Περιστέρι νίκησε με 92-90 τους «κίτρινους» στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε τις τρεις συνεχείς και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 4-2, ενώ το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης υποχώρησε στο 3-3.

Η νίκη του συγκροτήματος των δυτικών προαστίων άφησε σε δεύτερη μοίρα τη βραδιά καριέρας του Τολιόπουλου που τελείωσε το παιχνίδι με 38 πόντους (9/15 τρίποντα, 4/6 δίποντα), 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 ασίστ.

Από την πλευρά των νικητών καταλύτης στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ο Μωραΐτης, που είχε 12 πόντους (3/4 τρίποντα, 4 ασίστ), ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ντένμον με 23 πόντους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.