Ανοιχτοί είναι πλέον οι δρόμοι στην Αθήνα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, καθώς ολοκληρώθηκαν οι δύο αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας.
Παρόλο όμως που άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί, η κίνηση παραμένει ιδιαίτερη αυξημένη σε αρκετούς δρόμους της πρωτεύουσας.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα διεξαχθεί ο 39ος αυθεντικός μαραθώνιος και θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί μέχρι τις 17:30 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












