Skip to main content

Επεισοδιακή εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου στη Λάρισα – 8 συλλήψεις (βίντεο)

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επεισοδιακή ήταν η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη επί μία επταετία στη Λάρισα. Το κτίριο, που ανήκει στο τοπικό γηροκομείο, απελευθερώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν οκτώ άτομα που αντιστάθηκαν πετώντας βαριά αντικείμενα προς πους αστυνομικούς.

«Η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτίριο που επί 7 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας» έγραψε σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. «Άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με την δημοκρατία μας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά» πρόσθεσε. 

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.