Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο καθηγητής που καταγγέλθηκε από μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος 67χρονου καθηγητή Λυκείου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία μαθήτριας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια ημερήσιας εκδρομής του σχολείου.

Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ οι πράξεις φαίνεται να τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Ο καθηγητής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία. Εκεί ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει την καταγγέλλουσα διά ζώσης και πως την είχε μαθήτρια πέρσι, όταν τα μαθήματα διεξάγονταν διαδικτυακά.

Η μαθήτρια απουσίαζε από τη δικαστική αίθουσα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.