Η ομάδα «Αναρχικοί/ές» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στις 15 Φεβρουαρίου.
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον αναρχικό απεργό πείνας από 14/01 Σπ. Χριστοδούλου.
Επίσης τονίζουν ότι «η αλληλεγγύη από πλευράς μας είναι δεδομένη σε όποιον αντιστέκεται και διατηρεί μια αξιοπρεπή στάση τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών», καταλήγοντας: «Όσο κυλούν οι μέρες, το μίσος μεγαλώνει. Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του συντρόφου».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












