Skip to main content

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. με φόντο την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Με φωτογραφίες από τη Μάνδρα, καθώς και χάρτες της διαδρομής από το Μέγαρο Μαξίμου και την περιφέρεια Αττικής προς τη Δυτική Αττική, απάντησε η Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήρισε στημένη την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς», ανέφερε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

«Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα», συμπλήρωσε η Πειραιώς.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «σε μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής».

Η Κουμουνδούρου κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είπε «ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση», καθώς και ότι δεν έκανε αυτοκριτική «για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών».

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της Ν.Δ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.