Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια θα λάμψει παρά τις μεθοδεύσεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται αυτοί που απειλούσαν μάρτυρες και Δικαιοσύνη, η αλήθεια θα λάμψει» δηλώνει το Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, με αφορμή και την εμφάνιση των δύο προστατευόμενων μαρτύρων στη ΓΑΔΑ.

Όπως σημειώνει, ο κ. Μητσοτάκης «συνεχίζει για τέταρτη μέρα να κρύβεται, και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά, για το πρωτοφανές φιάσκο της Ν.Δ. με την απόπειρα θεσμικής εκτροπής, που προσέκρουσε στον Άρειο Πάγο».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξεταστούν τη Δευτέρα, όπως ορίζει ο νόμος, «χωρίς να τρομοκρατούνται ή να εκφοβίζονται».

«Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται πάλι, όλοι αυτοί που απειλούσαν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη, δεν θα παρεμποδίσουν την κατάθεση των μαρτύρων-κλειδιά. Η αλήθεια θα λάμψει “μέχρι τέλους”» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.