Skip to main content

Κτηνοτρόφοι από όλη τη χώρα διαδηλώνουν στην Αθήνα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Αθήνα διαδηλώνουν σήμερα κτηνοτρόφοι από πολλές περιοχές της χώρας. Αυτήν την ώρα βρίσκονται έξω από το κτήριο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Πλατεία Βάθη.

Εκπρόσωποί τους θα θα συναντηθούν με τον υπουργό Γιώργο Καρασμάνη, στον οποίοο θα θέσουν ζητήματα του κλάδου τους, όπως η εξισωτική αποζημίωση, ο καταρροϊκός πυρετός, οι βοσκότοποι,  η νέα ΚΑΠ, το πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας αλλά και οι άδειες ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους κτηνοτρόφους οι εργαζόμενοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.