Skip to main content

Επετράπη η είσοδος 17 τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας στο κέντρο της Αθήνας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επετράπη – έπειτα από διαπραγματεύσεις – η είσοδος μικρού αριθμού τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προτάθηκε στα μπλόκα που επέμεναν να κατεβάσουν τρακτέρ στο Σύνταγμα, να στείλουν έναν συμβολικό αριθμό με συγκεκριμένους όρους αλλά οι εκπρόσωπων των περισσότερων μπλόκων δεν συμφώνησαν, εκτός από το μπλόκο της Νίκαιας, όπως αναφέρθηκε από στελέχη του υπουργείου.

Κατόπιν αυτού, υπήρξε συμφωνία μεταξύ υπουργείου και αγροτών να έρθουν στην Αθήνα 17 τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας, καθώς και τρία-τέσσερα αγροτικά αυτοκίνητα, συνοδευόμενα από περιπολικά. Τα τρακτέρ θα παρελάσουν στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ 4-6 το απόγευμα, πάντα με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.  

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.