Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κανονικά λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κανονικά λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και ισχύουν τα ραντεβού που έχουν κλείσει οι πολίτες στους ιδιώτες ιατρούς, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ), Νίκος Νίτσας.

Παράλληλα σημείωσε ότι ο ΙΣΘ, λόγω του lockdown στη Θεσσαλονίκη, έχει ενημερώσει τους ιδιώτες ιατρούς σχετικά με τη λειτουργία των ιατρείων τους και την τήρηση των μέτρων.

Όσον αφορά τα χειρουργεία στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Νίτσας ανέφερε ότι, όπως και στον δημόσιο τομέα, γίνεται μόνο το 20% των ψυχρών και των τακτικών χειρουργείων. Από τον περιορισμό εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά και οι ογκολογικοί ασθενείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.