Skip to main content

Συγκέντρωση συνταξιούχων την Πέμπτη στην πλατεία Κοτζιά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συγκέντρωση κατά των περικοπών προγραμματίζουν την Πέμπτη στις 10.00 στην πλατεία Κοτζιά οι συνταξιούχοι τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «επιστρέφουμε την απαράδεκτη και προκλητική επιστολή Κατρούγκαλου».

«Με την καταβολή των επικουρικών συντάξεων του Νοέμβρη θα βρούμε, για άλλη μια φορά, μειωμένες τις συντάξεις μας, μιας και αρχίζει η αναδρομική παρακράτηση των περικοπών. Οι επικουρικές συντάξεις γίνονται πλέον φιλοδωρήματα» σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση.

Κατηγορούν τον κ. Κατρούγκαλο ότι εμπαίζει ανερυθρίαστα τους συνταξιούχους, υποσχόμενος, σε μια άλλη ζωή, αύξηση των συντάξεων  και βελτίωση της θέσης τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.