Skip to main content

Κεντροαριστερά: Ευρύ προβάδισμα Φ. Γεννηματά στα πρώτα αποτελέσματα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ευρύ προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά καταδεικνύουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαρίστερας, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Ειδικότερα, με καταμετρημένο το 15% των ψήφων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 50,48%, ενώ δεύτερος αναδεικνύεται ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης με 25,43%.

Ακολουθούν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με 11,54%, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεωδοράκης με 5,5%, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης με 3,16% και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης με 1,8%.

H συμμετοχή ανήλθε σε περίπου 210.000 ψηφοφόρους.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.