Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης: Να αφήσουμε τα διαδικαστικά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ας μη μένουμε στα τεχνικά θέματα της εκλογικής διαδικασίας, να δούμε τη μεγάλη εικόνα, κι αυτή είναι τα πραγματικά προβλήματα του πολίτη» ζήτησε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας το πρωί στον ρ/σ «Αθήνα 9.84».

Ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων ώστε «να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τους πολίτες και για την παράταξη. Οπως τόνισε: «Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να ασχολούνται με τα διαδικαστικά. Η επιλογή του Ν. Αλιβιζάτου, ενός ανθρώπου που προτείναν το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διασφαλίζει πλήρως τη διαφάνεια των διαδικασιών, οπότε η επιτροπή θα βρει μια λύση σε διαφορά τεχνικά θέματα που προκύπτουν».

«Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να προκύψει μια διαδικασία με απόλυτα διαφανείς όρους κι εάν μπορεί να δοθεί η δυνατότητα, κυρίως μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, να συμμετέχουν οι πολίτες που τα τελευταία χρόνια έφυγαν στο εξωτερικό. Θα είναι σημαντική η συμβολή τους γιατί βλέπουν τα ελληνικά πράγματα μέσα από ένα άλλο μετερίζι και νέες εμπειρίες» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη: «Εμείς ας μείνουμε στην πολιτική. Είναι τέτοια η πίεση των πολιτών που θέλουν μια άλλη προοδευτική λύση, πριν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, που όλα τα τεχνικά ζητήματα θα ξεπεραστούν. Όποιος εμμένει σε αυτά -διότι θεωρεί ότι έχει πολιτικό όφελος- κάνει λάθος».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.