Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κυβερνήσει, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο δήλωσης του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση, σχετικά με τις μετεκλογικές διαθέσεις του κόμματος.
Η δήλωση του κ. Βούτση ακούγεται σουρεαλιστική, αλλά είναι τυχοδιωκτική, τονίζει το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για γέλια και για κλάματα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρέωσε τον ελληνικό λαό με μέτρα 14 δισ. ευρώ. Και αυτά τα μέτρα φέρουν την υπογραφή του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου, των Υπουργών τους και του πρώτου τη τάξη Υπουργού κ. Νικόλαου Βούτση» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












