Skip to main content

Στ. Κοντονής: Η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους αθλητές παρά τις δυσκολίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους Έλληνες αθλητές παρά τις οικονομικές δυσκολίες, τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έδωσε το παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, στο ΟΑΚΑ.

Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στηριχθεί το υγιές κομμάτι του αθλητισμού, συμπλήρωσε ο υφυπουργός, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε, από την ημέρα που αναλάβαμε, γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις σωρευμένες απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Κοντονής δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στην Αμαλία Τσιάβου, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.