Skip to main content

Αλ. Τσίπρας: Ευγνωμοσύνη σε όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις ευχές του στους Έλληνες για τον εορτασμό της Παναγίας στέλνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter και κάνει ειδική μνεία στους άνδρες και τις γυναίκες που δίνουν μάχη με τις φλόγες, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη.

«Σήμερα, μέρα λαμπρή για την Ορθοδοξία, για την Ελλάδα και τους Έλληνες όπου γης, εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά. Σε αυτούς που ξεκουράζονται, να χαίρονται τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Και σε αυτούς που βρίσκονται στο καθήκον. Ιδιαίτερα στους άνδρες και στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, θέλω να επαναλάβω την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους όλων των Ελλήνων», γράφει ο πρωθυπουργός.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.