Skip to main content

Π. Λαφαζάνης: Πρώτο θετικό βήμα η καταδίκη Γεωργίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Η καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου, ενάντια στις πιέσεις της Κομισιόν και τις κυβερνητικές μνημονιακές υποδείξεις, αν και με ανασταλτικό χαρακτήρα, συνιστά ένα πρώτο θετικό βήμα στη μεγάλη και ευρύτερη προσπάθεια να αναδειχθούν οι υπεύθυνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στην εφιαλτική μνημονιακή υποδούλωση, η οποία συνεχίζεται έως σήμερα» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας καταδίκασε «την επέμβαση της Κομισιόν κατά της απόφασης της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία ακυρώνει κάθε ίχνος ανεξαρτησίας της χώρας μας», όπως είπε και προσέθεσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου «στην ουσία αφήνει μετέωρα τα ίδια τα μνημόνια και εκθέτει με βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις που διαχειρίστηκαν τη μνημονιακή υποδούλωση της χώρας».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.