Τη Θεσσαλία πραγματοποιώντας αυτοψία στα έργα αποκατάστασης του σιδηροδρομικού δικτύου, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», επισκέφθηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας.
Τα έργα που υλοποιούνται αποτελούν μια στρατηγικής σημασίας επένδυση, που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την αξιοπιστία του ελληνικού σιδηρόδρομου.
Σε συνεργασία με τους Σιδηροδρόμους Ελλάδος, ανέφερε ο υπουργός, εργαζόμαστε, ώστε να παραδώσουμε ένα σιδηροδρομικό δίκτυο πιο ανθεκτικό και σύγχρονο, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεταφορών του σήμερα και του αύριο.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












