Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση θυμήθηκε τους αγρότες, μόλις βγήκαν στους δρόμους- Το «έργο» της ΝΔ κατακεραυνώνουν μέχρι και οι βουλευτές της

INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Πυρά» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ο κ. Μαρινάκης μάλλον ζει σε εικονική πραγματικότητα. Χιλιάδες αγρότες είναι επί ποδός και ο πρωτογενής τομέας έχει μπει σε ιδιότυπο μνημόνιο με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου επ’αφορμή των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Επιπλέον, η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει:

«Θα του θυμίσουμε την πικρή αλήθεια:

Προπαγανδίζει ότι οι αγρότες θα πάρουν 600 εκ. ευρώ περισσότερα φέτος, αλλά κρύβει ότι τους χρωστάει μισό δισεκατομμύριο από πέρυσι.

-Εκπροσωπεί τη μοναδική κυβέρνηση σε όλη την Ευρώπη, που αντί για το 70% της βασικής ενίσχυσης, κατέβαλε μόλις το 44%.

-Είναι επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που έλαβε χώρα το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ και φορτώθηκε στις πλάτες των φορολογουμένων πρόστιμο, που θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο».

«Λένε ψέματα και οι βουλευτές σας;»

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει και τα εξής: «Και κάτι τελευταίο: Τι απαντά η κυβέρνηση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που την κατακεραυνώνουν για την πληρωμή του Μ23 και το γεγονός ότι υπολείπονται  21.041.475,72 εκ. ευρώ, δηλαδή το 12% του προϋπολογισμού του Μ23, τα οποία στερούνται από πραγματικούς παραγωγούς; Δικά τους λόγια: «ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ με ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και ΑΙΟΛΑ ΝΟΜΙΚΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ και ΤΕΧΝΙΚΑ κριτήρια να αποκλείονται ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, πραγματικοί δικαιούχοι από μια εισοδηματική ενίσχυση αντισταθμίσματος απώλειας εισοδήματος από φυσικές καταστροφές του 2024».

«Λένε ψέματα και οι βουλευτές σας; Ούτε αυτοί εκτιμούν το «έργο» της Νέας Δημοκρατίας στον αγροτικό τομέα;», συμπληρώνει.

«Για την κυβέρνηση  οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ήταν αόρατοι επί επτά χρόνια και ξαφνικά τους θυμήθηκε, μόλις βγήκαν στους δρόμους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.