Skip to main content

Νέα Αριστερά: Καταγγέλλει την προσαγωγή δύο μελών της Νεολαίας πριν από την πορεία για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου

(ΓΙΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Νέα Αριστερά μιλά για «επιχείρηση εκφοβισμού» και ζητά την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την προσαγωγή δύο μελών της Νεολαίας του κόμματος καταγγέλλει η Νέα Αριστερά με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, μιλά για «επιχείρηση εκφοβισμού» πριν από την συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση της αστυνομίας και ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των δύο μελών της Νεολαίας μας. Δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω. Μια ημέρα σαν και αυτή, η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ επί ποδός βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.