Skip to main content

Αίτημα του ΠΑΣΟΚ για μετάθεση της συζήτησης για τον προσωπικό γιατρό λόγω της κηδείας Μπουτάρη – Απερρίφθη από τον Πρόεδρο της Βουλής

INTIME/Δημήτρης Μητσάκος

Τι σημειώνουν πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής υπέβαλε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, για μετάθεση της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, το αίτημα σχετίζεται με δεδομένο ότι την ίδια ώρα θα λάβει χώρα η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη αύριο, Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη, με το ΠΑΣΟΚ να ζητά να ξεκινήσει η συζήτηση την Τρίτη το απόγευμα την Πέμπτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απευθείας πολιτική αντιπαράθεση θέσεων στο κρίσιμο ζήτημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως σημειώνουν από την Χαριλάου Τρικούπη.

Ωστοσο, το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό.

Παρουσία Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζώη το Σάββατο σε ηλικία 82 ετών.

Η σορός του εκλιπόντος θα εκτίθεται στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τις 11:00 έως τις 14:00, ενώ θα ακολουθήσουν επικήδειοι λόγοι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.