Skip to main content

Γ. Σταμάτης στο Naftemporiki TV για πρόταση δυσπιστίας: To μύθευμα που προσπαθεί να φτιάξει η αντιπολίτευση δεν υφίσταται

Ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Γιώργος Σταμάτης, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Πριν έρθει ακόμα η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, βλέπαμε μια συντεταγμένη προσπάθεια κυρίως με διασπορά ενός κλίματος, μέσω κάποιων ψευδών ειδήσεων, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε αφορά το επίπεδο της Δημοκρατίας στην χώρα. Φαίνεται ότι τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να κερδίσουν δημοσκοπικά και προσπαθούν να φτιάξουν ένα τέτοιο κλίμα», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Γιώργος Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή Rush Hour του Naftemporiki TV με τη Νικόλ Λειβαδάρη, σήμερα, Τετάρτη 27/3, το μεσημέρι.

«Η κυβέρνηση στη Βουλή από χθες ήδη απαντάει και ενημερώνει τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό είναι το χρέος της, ότι αυτές οι κατηγορίες και όλο αυτό το μύθευμα που προσπαθεί να φτιάξει η αντιπολίτευση δεν υφίσταται» επεσήμανε ο κ. Σταμάτης.

Τόνισε, δε, πως «είναι μια προσπάθεια και με βάση τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης περί διεθνών παρατηρητών, που υπονομεύει όχι μόνο την Δημοκρατία, αλλά και όλους τους αγώνες για να έχουμε Δημοκρατία».

Σε ό,τι αφορά τον Κ. Αχ. Καραμανλή, ο κ. Σταμάτης ανέφερε πως «για ποινική ευθύνη δεν έχει έρθει καμία ένδειξη, ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε αίτημα προανακριτικής γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν στοιχεία, οπότε νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα πώς προσπαθεί να δημιουργηθεί ένας αντικυβερνητικός πόλος πάνω σε ένα πολύ θλιβερό, ακραίο συμβάν».