Skip to main content

Ό. Γεροβασίλη στο NaftemporikiTV: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ενωμένος τη μάχη των Ευρωεκλογών

«Η περίοδος της τρικυμίας πέρασε»

Συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη παραχώρησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Πιο συγκεκριμένα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ σε σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη σχολίασε πως «αυτές οι κινήσεις αντιπερισπασμού δεν καταλήγουν πουθενά», «τα ζητήματα είναι καθαρά, ο κ. Κασσελάκης ήρθε στη χώρα, ο ίδιος εμφάνισε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και ότι χρειαστεί θα απαντηθεί, το πόθεν έσχες θα κατατεθεί εντός προθεσμίας και όλα θα απαντηθούν».

Στη συνέχεια της συνέντευξής η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μια τρικυμία θα έλεγα», «αυτή η περίοδος έκλεισε, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος και συντεταγμένος θα δώσει την μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών».

Η κ. Γεροβασίλη απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Νικόλ Λειβαδάρη για τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε πως «προφανώς όλοι κρινόμαστε και κρινόμαστε καθημερινά και βεβαίως οι εκλογές είναι μια αποτύπωση που πια οι πολίτες που έχουν και τον ισχυρό λόγο με την ψήφο τους δηλώνουν και την άποψή τους και την σχέση τους με το κάθε κόμμα», «δεν υπάρχει λευκή επιταγή για κανέναν μας ούτε μια ημέρα», «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαδικασίες, οι διαδικασίες οι συνεδριακές είναι αυτές που καθορίζουν τις θέσεις, το καταστατικό, εκλέγουν Πρόεδρο, με αυτή την έννοια λοιπόν δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αυτή την στιγμή, το συνέδριο ολοκληρώθηκε, οι αποφάσεις του συνεδρίου είναι απολύτως σεβαστές από όλους».

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «στην πολιτική υπάρχουν συνέχειες, προφανώς και ιστορική συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ξεκινάει ως κυβερνητικό κόμμα από το 2012 που είναι η εποχή της ανόδου των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, έχει αποτυπώσει τα μεγάλα ζητήματα στην ελληνική κοινωνία», «υπάρχει ιστορία πια πίσω μας με χρήσιμα συμπεράσματα και για τα θετικά και για τα αρνητικά αυτής της περιόδου και βεβαίως όλα αυτά αποτελούν και την σημερινή μας παρακαταθήκη για τα περεταίρω».

Τέλος η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας Πρωθυπουργός ο οποίος άφησε πολύ μεγάλο αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας μας τα τελευταία χρόνια», «οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος θα κρίνει ποιες είναι αυτές και σήμερα όλοι ξέρουμε ότι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ», «εγώ είμαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχω υπηρετήσει διάφορους ρόλους».