Skip to main content

Ρ. Σβίγκου: Ντρέπεται και η ντροπή με τις χυδαιότητες Μαρινάκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «δεν θα καταφέρουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών»

Βολές κατά του Παύλου Μαρινάκη εκτόξευσε η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μετά την επικρίσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή το πανό έξω από τα γραφεία στην πλατεία Κουμουνδούρου για τα Τέμπη.

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

«Ντρέπεται και η ντροπή με τις χυδαιότητες Μαρινάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η κ. Σβίγκου σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «δεν θα καταφέρουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών».

«Προσβολή δεν είναι η μνήμη και ο αγώνας για αλήθεια και Δικαιοσύνη. Προσβολή είναι η συγκάλυψη. Αυτό που κάνει η Ν.Δ. εδώ και 1 χρόνο» συμπλήρωσε.

Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καμπάνια πάνω στις πλάτες των θυμάτων των Τεμπών

Νωρίτερα και μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για την τραγωδία των Τεμπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «με απόλυτο σεβασμό ακούμε όλα όσα λένε οι συγγενείς, όλα όσα λένε οι φίλοι των παιδιών αυτών, όσα λένε οι απλοί πολίτες, όλα όσα λένε αυτοί που θέλουν Δικαιοσύνη και το εκφράζουν με τον όποιον τρόπο πιστεύουν ότι θέλουν να το εκφράσουν. Αλλά, δεν μπορώ να μην σταθώ σε μία πρωτοφανή τυμβωρυχία, η οποία υπάρχει από μέρους της Αντιπολίτευσης, και ειδικά από την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Πραγματικά, ντράπηκα όταν είδα μία τέτοια δουλειά, ένα πανό, λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων, αυτό το οποίο είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα πράγματα είναι χυδαία», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Και ειδικά αν τα δει κανείς σε αντιπαράθεση με τις χαρούμενες σέλφι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε, δήθεν, τεθλιμμένος για μια τέτοια πρωτοφανή τραγωδία και πήγε και έβγαζε χαρούμενος σέλφι, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν. Σκεφτείτε, δικαίως, τι θα μας είχατε πει αν έναν χρόνο μετά το Μάτι, είχαμε βάλει την Πειραιώς με μαύρα πανό και είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε μία καμπάνια πάνω σε μία τραγωδία, πάνω σε ένα δυστύχημα», τόνισε.

Ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για προσβολή και πως «δεν μπορεί να κάνουμε πολιτική και καμπάνιες πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα», ενώ υποστήριξε πως «χρειάζεται Δικαιοσύνη, άμεσα, χωρίς, προφανώς, καμία πρόθεση συγκάλυψης».

Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καμπάνια πάνω στις πλάτες των θυμάτων των Τεμπών