Skip to main content

Νέες αιχμές Πολάκη για Τσίπρα: «Άραγε ποιος είχε δίκιο τελικά;»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ένα χρόνο μετά την παραπομπή του στα όργανα του κόμματος με απόφαση Τσίπρα

Νέες αιχμές του Παύλου Πολάκη κατά του Αλέξη Τσίπρα, ένα χρόνο μετά την παραπομπή του στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον βουλευτή Χανίων να διερωτάται σήμερα «άραγε ποιος είχε δίκιο τελικά;».

Ο Π. Πολάκης δημοσίευσε φωτογραφίες με την ανάρτησή του που οδήγησε στην παραπομπή του με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Η σημερινή ανάρτηση του βουλευτή γίνεται αμέσως μετά τις εξελίξεις στο συνέδριο του κόμματος, κατά την διάρκεια του οποίου ο ίδιος μέσω ανάρτησής του χαρακτήρισε «Άκαιρη και λάθος» την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού σημειώνοντας πως «πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν!».

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:
Με αιτία και αφορμη την αναρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….
Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπων και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσυνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλη που μεσολάβησαν…..
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;
Υγ Γραφω «αιτία και αφορμή» καθως είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντιρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματειας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει !!».