Skip to main content

ΝΔ για εταιρείες Κασσελάκη: Ο νόμος πάνω από όλους και όλα

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον Στέφανο Κασσελάκη

Μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για τις αλλοδαπές εταιρίες που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του, η Πειραιώς απαντά.

Πιο αναλυτικά, στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας, θέτοντας ζήτημα ασυμβίβαστου με την ιδιότητά του ως αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος, η Νέα Δημοκρατία απαντά πως «Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πειραιώς, τονίζοντας ωστόσο ότι «σε κάθε περίπτωση, ο νόμος πάνω από όλους και όλα».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής.

Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε.

ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής» αναφέρει χαρακτηριστικά.