Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Ζητεί στήριξη της ηγεσίας μέχρι τις εθνικές εκλογές- «Δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

«Να πάμε στις εθνικές εκλογές χωρίς την μόνιμη αμφισβήτηση. Δεν προτίθεμαι να γίνω Ιφιγένεια», τόνισε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, η οποία συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα.

Ο Στ. Κασσελάκης έκανε λόγο για λειτουργικά και δομικά προβλήματα στο κόμμα επισημαίνοντας πως αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνω από τα μέλη».

«Οι κομματικές αυτές δομές ανήκουν σε μια άλλη συγκυρία. Θα κάνω τις προτάσεις μου για καταστατικές αλλαγές όταν γίνει το καταστατικό συνέδριο που θα είναι συνέδριο επανίδρυσης», σημείωσε. Το καταστατικό Συνέδριο είναι προγραμματισμένο για το Φθινόπωρο.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Δεν είναι ζήτημα προσωπικό αυτό που θα πω, ωστόσο αν δεν μπορείτε να πείτε ότι με εμπιστεύεστε τότε πείτε ποιον θέλετε. Αν δεν με εμπιστεύεστε ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Δεν έχεις λευκή επιταγή» απαντούν στελέχη στον Στ. Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από καθένα από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας να τοποθετηθεί στο ερώτημα εάν τον εμπιστεύεται για πρόεδρο του κόμματος.

Προσερχόμενος στην Πολιτική Γραμματεία ο πρόεδρος του κόμματος έκανε επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον κ. Κασσελάκη, «είναι ψέμα», ότι ήταν χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα΄, ενώ «ήμουν εκεί, μαζί τους»

Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απουσίαζε από την χθεσινή συνεδρίαση και έστειλε επιστολή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ