Skip to main content

«Τέμπη, εδώ που πάγωσε ο χρόνος»: Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας ο Στ. Κασσελάκης

Πηγή φωτ. Instagram

«Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας ένα λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων.

«Τέμπη. Εδώ που πάγωσε ο χρόνος. Εδώ που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι 57 συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στον θάνατο λόγω της κακιάς της ώρας και όχι της κακιάς της χώρας» γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν» προσθέτει και διαβεβαιώνει πως «θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη».

«Δύσκολος αγώνας απέναντι σε ένα καθεστώς που ρίχνει τσιμέντο στην πληγή. Η υπόσχεση ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ αποτυπώνεται στο έργο του Γιώργου Κόφτη, που βρίσκεται δίπλα από το σημείο του εγκλήματος των Τεμπών. Τα καρφιά αυτά είναι καρφωμένα στην καρδιά της πατρίδας μας» καταλήγει η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στ. Κασσελάκης από Λάρισα: Αξίζουμε μια καλύτερη χώρα, δεν γίνεται να ξεχνάμε τους νεκρούς των Τεμπών

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.