Skip to main content

Πολάκης: Τι απαντά για το «επεισόδιο» με Κασσελάκη

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην  συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει ο οποιοσδήποτε συνάδελφός σας, που διεκδικεί μάλλον το Όσκαρ ηλιθιότητας;»  δήλωσε με έντονο ύφος ο Παύλος Πολάκης στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην  συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου αναφερόμενος σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με φερόμενο επεισόδιο μεταξύ αυτού και του Στέφανου Κασσελάκη.

Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Αυτό ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι κάτι θα το διαψεύδουμε;» ανέφερε.

«Γιατί δεν με ρωτάτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη που απέλυσε 6000 εργαζόμενους στα νοσοκομεία; Γιατί δεν με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον Άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί δεν με ρωτάτε για τη βάση αεροδιακομιδών στη Σύρο που είναι κλειστή εδώ και έξι μήνες;» είπε επίσης.

Ερωτώμενος για το θέμα των εξοπλιστικών, που θεωρείται σημείο τριβής με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  σημείωσε: «Με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια, ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, την οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες… Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία στην ουσία εγώ απαντάω στα υπόλοιπα δεν απαντώ…»

Ο βουλευτής Χανίων καθυστέρησε να προσέλθει στην  συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι πηγές του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, νωρίτερα επίσης διέψευσαν τις «πληροφορίες»  περί έντονης λογομαχίας ανάμεσα  στους δύο άντρες.

 Κομματικές πηγές επέμειναν πάντως, μιλώντας στην «Ναυτεμπορική» ότι προκλήθηκε «επεισόδιο» στη διάρκεια της συνεδρίασης του προεδρείου της ΚΟ, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόταν στις θέσεις του κόμματος για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να αμφισβήτησε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εξοπλιστικές δαπάνες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.