Skip to main content

Στ. Κασσελάκης κατά Κ. Μητσοτάκη: Οι στημένες, «αυθόρμητες» συναντήσεις του υποτιμούν τους πολίτες

Dimitris Kapantais / SOOC

«Μετά την ‘τυχαία’ συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, ο πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση»

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αιχμή τον διάλογο που είχε με πολίτη στην Αγία Παρασκευή για τον εξωδικαστικό μηχανισμό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του.

«Μετά την ‘τυχαία’ συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση. Περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«’Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός’, ήταν η ‘αυθόρμητη’ αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα για «προπαγάνδα».

«Η προπαγάνδα της Ν.Δ. ας γνωρίζει ότι οι στημένες ‘αυθόρμητες’ συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στη διάρκεια επίσκεψής του στην Αγία Παρασκευή, ο πρωθυπουργός είχε συνομιλία με πολίτη που τον πλησίασε και του εξήγησε ότι κατάφερε να σώσει το σπίτι του με τη συγκεκριμένη διαδικασία. «Η καλύτερη απόδειξη ότι ο εξωδικαστικός δουλεύει» τού είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες με τον άνδρα να σημειώνει: «Δουλεύει πολύ καλά και χθες το βράδυ πήρα το σημείωμα και ικανοποιήθηκα».

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης προσβάλλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους

Στις βολές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Ο κ. Κασσελάκης εκπροσωπεί το κόμμα που κυβέρνησε με πολιτικές που έδιωχναν τους νέους στο εξωτερικό και δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί πολιτικά. Προσβάλλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους» σχολίσε προσθέτοντας: «Το ίδιο κάνει με τον εξωδικαστικό μηχανισμό (σ.σ. μετά το πρόγραμμα Σπίτι μου), ο πρόεδρος του κόμματος που κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας. ΄’Δεν μας βολεύει η συζήτηση γιατί δεν κάναμε τίποτα, άρα κομπάρσοι και αυτοί’, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια στιγμή μπορεί να βαπτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους όταν θα συνεχίσουν να πέφτουν τα ποσοστά τους. Δεν οδηγεί πουθενά η άρνηση της πραγματικότητας».