Skip to main content

Κασσελάκης: 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες στον προϋπολογισμό του 2024

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Θα εργαστούμε για ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα»

«Πυρά» στον πρωθυπουργό για τη φορολογική πολιτική του και για αθέτηση παλαιότερων υποσχέσεων εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε βίντεο που ανέβασε στον ιστότοπο isyriza.gr και στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εξαγγέλλει τα επιδόματα προς δικαιούχους των ΑμεΑ και τους χαμηλοσυνταξιούχους, σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του από τη Βουλή, όπου κατήγγειλε με σκληρούς όρους τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επιδοματική του πολιτική, λέγοντας ότι «τα παίρνει από τη μία τσέπη για να τα δίνει στην άλλη».

Στο βίντεο παρουσιάζονται και επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2024 για τους αυξημένους φόρους από τους οποίους θα προέλθουν τα έσοδα για να την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης.

Συνοδεύεται από το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες. Θέλουμε – και θα εργαστούμε γι’ αυτό – ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη».

Το μήνυμα καταλήγει με έκκληση προς τους πολίτες: «Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο isyriza.gr».