Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Θριαμβευτική εκλογή Αγγελούδη με 67%

(Φωτ. ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Αλλάζει χέρια ο δήμος Θεσσαλονίκης - Άνετη επικράτηση του ανεξάρτητου υποψηφίου έναντι του υποστηριζόμενου από τη Ν.Δ. υποψηφίου

Συντριπτική νίκη του Στέλιου Αγγελούδη έναντι του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα στον β’ γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Με ενσωματωμένο το 90,25% ο κ. Αγγελούδης εκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ποσοστό 67,23%. Ποσοστό 32,77% λαμβάνει ο κ. Ζέρβα.

Στ. Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη μίλησε – Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία

Στέλιος Αγγελούδης: Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Το βιογραφικό του

«Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης. Μαζί γυρίζουμε σελίδα. Τώρα είναι η ώρα να ανταποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη αυτά που της χρωστάμε. Δεν περισσεύει κανείς» τόνισε στην πρώτη του δήλωση ο κ. Αγγελούδης. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης ήταν εμφανώς συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ)

Κ. Ζέρβας: Πλήρως σεβαστή η κρίση των πολιτών

Πλήρως σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση των πολιτών ο απερχόμενος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, επισημαίνοντας ότι θα είναι δίπλα στον νέο δήμαρχο για ό,τι χρειαστεί. «Σε όλη μου τη διαδρομή είχα γνώμονα την εξέλιξη της πόλης. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε φυγομάχησα. Η πόλη με τίμησε εκλέγοντάς με δήμαρχο πριν από χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά είμαι περήφανος γιατί μέσα από ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές» είπε, μεταξύ άλλων.