Skip to main content

Στέφανος Κασσελάκης: Αντί για χαστούκι οι πλημμυροπαθείς χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Σε βίντεο που ανήρτησε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του για να μπει σε σπίτι πλημμυροπαθούς και φτυαρίζει λάσπη

«Σοκαριστική» χαρακτήρισε την εικόνα στις πληγείσες περιοχές του Βόλου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, ενώ αφήνοντας νέες αιχμές κατά του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, σημείωσε πως οι πλημμυροπαθείς αντί για «χαστούκι» χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας.

«Η εικόνα είναι σοκαριστική. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους» δήλωσε ο κ. Κασσελάκης σε δηλώσεις μετά από αυτοψία του σε σπίτια και περιουσίες που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Δεν είναι δυνατόν η δεύτερη βροχή να έχει φέρει χειρότερες καταστάσεις από την πρώτη. Κάτι έχει συμβεί στο ενδιάμεσο. Δεν ξέρω τεχνικά τι, αλλά κάτι έχει γίνει στη διαχείριση τις τελευταίες μέρες και έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια. Αντί για χαστούκι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί όλη η Πολιτεία και η κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης και εννοείται και ο δήμαρχος αυτής της πόλη.

«Πρέπει να επικεντρωθείτε στις ζωές των ανθρώπων εδώ» είπε, διαβεβαιώνοντας πως «ως ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε».

Έβγαλε τα παπούτσια για να μπει σε σπίτι πλημμυροπαθούς – Φτυάρισε λάσπη

«Εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media, ο κ. Κασσελάκης συνομιλεί με κατοίκους, ενώ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του προτού μπει σε σπίτι πλημμυροπαθούς. Σε άλλα πλάνα, φτυαρίζει λάσπη από την αυλή οικίας. «Να βγάλουμε ένα, όχι για το show, αλλά για να δείξουμε τον εθελοντισμό» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«’Πουθενά το κράτος. Εσείς είστε οι πρώτοι που μπαίνετε στα σπίτια μας’. Η φράση που ακούμε παντού. Η φράση που μας πληγώνει» σημειώνει σε άλλη ανάρτησή του.

naftemporiki.gr