Skip to main content

Κυβερνητικές πηγές: Αναμένουμε τις πολιτικές θέσεις του Στ. Κασσελάκη

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Η κυβέρνηση στέλνει το μήνυμα ότι δεν φοβάται αλλά ούτε υποτιμά το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη αλλά και το πότε θα κανονιστεί μία μεταξύ τους συνάντηση.

Από την κυβέρνηση δεν έχουν σχολιάσει τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση. Κυβερνητικές πηγές επσημαίνουν πάντως ότι πρόκειται για μία δημοκρατική διαδικασία που ανέδειξε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, τονίζουν, ότι ο τόπος χρειάζεται μία εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση που φυσικά θα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, χωρίς όμως τοξικό λόγο, όπως είχε επισημάνει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αυτό που τονίζουν κυβερνητικά στελέχη είναι ότι μένει να δούμε τις πολιτικές θέσεις και τον πολιτικό λόγο του κ. Κασσελάκη σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα καθώς, όπως σημειώνουν, μέχρι τώρα δεν έχουν ξεδιπλωθεί, όπως και αν θα πολιτευθεί με όρους ουσίας και όχι επικοινωνίας.

υβερνητικά στελέχη τονίζουν πως δεν φοβούνται αλλά ούτε και υποτιμούν κάποιον, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν πως όσον αφορά την κυβέρνηση βασικό μέλημα είναι και θα είναι τα προβλήματα των πολιτών.