Skip to main content

Παύλος Φύσσας: 10 χρόνια από τη δολοφονία του – Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Intime News/Λιάκος Γιάννης

«Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος»

Κάλεσμα συμμετοχής στην αντιφασιστική πορεία που διοργανώνεται στις 17.30 στο Κερατσίνι, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του από την εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος» τονίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Σε μια εποχή που η ακροδεξιά επιχειρεί να σηκώσει ξανά κεφάλι και να μολύνει το σώμα της κοινωνίας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη οφείλει να είναι καθημερινός».

«Ειδικά όταν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να επανέλθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω νέων φασιστικών μορφωμάτων, το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει: «Δέκα χρόνια μετά δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό».