Skip to main content

Οι Σπαρτιάτες και η Greek Mafia: Καταθέτει αύριο στην εισαγγελέα του Α.Π. ο Βασίλης Στίγκας

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τι είπε ο προέδρος του κόμματος σε σημερινή του συνέντευξη σχετικά με τις καταγγελίες και τον Ηλία Κασιδιάρη

Τα όσα κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής την περασμένη Πέμπτη ο Βασίλης Στίγκας έχουν προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος, αίσθηση, αλλά και πολλά ερωτήματα. Για τις δηλώσεις Στίγκα θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» θα περάσει το πρωί της Τρίτης, στις 10:00, την πόρτα της κ. Αδειλίνη, προκειμένου να διευκρινίσει τα όσα είπε περί Greek Mafia και Δον Κορλεόνε. «Οι κύριοι που λείπουν σήμερα είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» είχε πει χαρακτηριστικά στην ομιλία του κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές. Μάλιστα είχε προβεί στη διαγραφή τριών βουλευτών του κόμματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega σήμερα το πρωί, ο κ. Στίγκας είπε ερωτηθείς για τις αναφορές του αυτές: «Οταν ένας άνθρωπος βγάζει μία ανακοίνωση εξ ονόματος άλλων και δεν είναι έτσι, θέλει να επιβληθεί με τον δικό του τρόπο. Αυτός ο τρόπος ξεκάθαρα θυμίζει μαφία».

Τόνισε επίσης ότι είχε λάβει την απόφαση να μείνει ακόμη και μόνος του, αν και όπως είπε, υπάρχουν ακόμη βουλευτές που τον στηρίζουν.

Σπαρτιάτες: Νέες κατηγορίες Β. Στίγκα κατά των 11 βουλευτών

Στήριξη στον Κασιδιάρη

Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος υποστήριξε ότι μπορεί να προχωρήσει και μόνος του, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, τονίζοντας: «Στηρίζω τον Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, παρ΄ ότι έχουμε ιδεολογικές και πρακτικές διαφορές. Αυτός ο άνθρωπος με στήριξε. Κατά γενική ομολογία εάν δεν με στήριζε, εγώ και οι Σπαρτιάτες δεν θα είχαμε μπει στη Βουλή. Εκλεισε ο κύκλος με τον Κασιδιάρη. Με στήριξε, τον στήριξα».

Ο κ.Στίγκας ανέφερε τέλος ότι ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός υπάλληλος σε βουλευτή των “Σπαρτιατών”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ